MINIATURAZKO SUKALDARITZA: ELABORAZIO KONPLEXUAK


Eide Lanbide kodea: OC22481972
- Iraupena: 15 ordu
- Ikastaroa zein egunetan emango den: AlArAzOgOr
- Ordutegia: 16:30 - 20:30 / Or: 16:00 - 19:00
- Plaza kopurua: 10
- Talde hartzailea: Okupatuak
- Diruz laguntzen du(t)en erakundea(k): Lanbide.

- Informazio gehiago: EIDE S.L. ESCUELA INTERNAC. PARA EDUCACION Y DESARROLLO (Genaro Oraá 6, Santurtzi) / 944937005 / EIDE@EIDE.ES

- Izen ematea: Lanbide bulegoetan / Lanbide Web Orrian (www.lanbide.euskadi.eus).

* Helburuak:
- Parte-hartzaileei pintxo eta tapa modernoak egiteko trebetasunak ematea.
- Hainbat lehengai motarekin eta sukaldaritzako teknikarekin errezetak egin ahal izatea.
- Sukalde miniaturan sukalde landua.
- Pintxo sortzaile konplexuak egitea.
- Sormenezko azalak egitea.

* Edukia:
- Plateraren elementuak, goarnizioa eta saltsa.
- Salmenta-elementu gisa aurkeztea.
- Testurak eta zaporeak, gozoaren eta gaziaren aurkakotasuna.
- Hainbat errezeta eta elementurekin egindako praktikak.
- Hainbat testura eta elaborazio-teknika dituzten praktikak.
- Prestatutako errezetak aurkeztea.


Hasiera data: 2023-06-15

Amaiera data: 2023-06-20

Izen emateko epe bukaera: 2023-06-15


Doakoa

Diploma

Aurrez-aurrekoa


Eide


www.lanbide.euskadi.eus


Sukaldaritza

Ostalaritza eta turismoa

Ikastegia

EIDE S.L. ESCUELA INTERNAC. PARA EDUCACION Y DESA

GENARO ORAA,6 - 48980, Santurtzi

944937005

944615723

eide@eide.es

www.eide.es



Kontaktua

EIDE@EIDE.ES

944937005

Hartzaileak:

Okupatuak

Baldintzak:



Materiala:



Ikaslan Bizkaiak cookie propioak eta hirugarrenenak erabiltzen ditu, webguneak ondo funtzionatu dezan, erabiltzaileak webguneko edukiak behar bezala ikusi ditzan eta estatistikak biltzeko.
Nolanahi ere, cookie-en konfigurazioa edonoiz alda dezakezu. Informazio gehiago nahi izanez gero, egin klik hemen.

[Onartu]