ALERGENOAK IDENTIFIKATZEA ETA ELIKAGAIAK MANIPULATZEA OSTALARITZAKO ETA JATETXEETAKO ESTABLEZIMENDUETAN


Fondo Formación Euskadi Lanbide kodea: PS22480620
- Iraupena: 10 ordu
- Ikastaroa zein egunetan emango den: AlArAzOgOr
- Ordutegia: 09:00 - 14:00
- Plaza kopurua: 14
- Talde hartzailea: Langabeak
- Diruz laguntzen du(t)en erakundea(k): Lanbide

- Informazio gehiago: FONDO FORMACION EUSKADI,S.L.L. (Carretera San Vicente Km.10, Valle De Trapaga-Trapagaran / 944186050 / arrate.maruri@ffeuskadi.net

- Izen ematea: Lanbide-ko bulegoetan / Lanbide Web Orrian (www.lanbide.euskadi.eus).


Hasiera data: 2023-03-31

Amaiera data: 2023-04-03

Izen emateko epe bukaera: 2023-03-30


Doakoa

Diploma

Aurrez-aurrekoa


www.lanbide.euskadi.eus


Ostalaritza eta turismoa

Elikagaien industriak

Ikastegia

FONDO FORMACIÓN EUSKADI

Ctra. San Vicente km10 - 48510, Valle de Trápaga-Trapagar

944186050

info@ffeuskadi.net

www.ffeuskadi.net



Kontaktua

arrate.maruri@ffeuskadi.net

944186050

Hartzaileak:

Langabeak

Baldintzak:

* Oharrak: NIRE ETORKIZUNA ERAIKIZ PROIEKTU SINGULARaren prestakuntza-ekintza. Beharrezkoa da prestakuntza-ibilbide osoa egitea.

Materiala:



Ikaslan Bizkaiak cookie propioak eta hirugarrenenak erabiltzen ditu, webguneak ondo funtzionatu dezan, erabiltzaileak webguneko edukiak behar bezala ikusi ditzan eta estatistikak biltzeko.
Nolanahi ere, cookie-en konfigurazioa edonoiz alda dezakezu. Informazio gehiago nahi izanez gero, egin klik hemen.

[Onartu]